Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13626
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарпенко, Зінаїда Павлівна-
dc.contributor.authorСорокіна, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorКолос, Діна Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-11-15T07:05:49Z-
dc.date.available2022-11-15T07:05:49Z-
dc.date.issued2013-01-10-
dc.identifier.citationСпосіб одержання кефіру з домішкою овочевої сировини з гарбуза. Патент України на корисну модель № 76474, МПК A23C 9/20 (2006.01). З. П. Карпенко, С. В. Сорокіна, Д. С. Колос. № u 2012 06026. Заявл. 18.05.2012. Опубл. 10.01.2013, Бюл.№ 1. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13626-
dc.description.abstractСпосіб одержання кефіру з домішкою овочевої сировини з гарбуза передбачає приймання, очистку, охолодження і резервування сировини, нормалізацію молока і приготування суміші, гомогенізацію суміші, пастеризацію і охолодження суміші, заквашування і сквашування суміші, перемішування, охолодження і дозрівання молочного згустку, охолодження кефіру, причому перед заквашуванням в суміш вносять домішку овочевої сировини з гарбуза у кількості 30 % до загальної його маси.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;76474-
dc.titleСпосіб одержання кефіру з домішкою овочевої сировини з гарбузаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
76474.pdf139.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.