Skip navigation
logo sbtu repo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2018 : [56] Community home page

Browse

Collections in this community

Випуск 1 (27) [31]

Випуск 2 (28) [25]

Discover

Author
  • 5 Дейниченко, Григорій Вікторович
  • 5 Михайлов, Валерій Михайлович
  • 4 Гузенко, Василь Володимирович
  • 4 Павлюк, Раїса Юріївна
  • 4 Погарська, Вікторія Вадимівна
  • 4 Погарський, Олексій Сергійович
  • 3 Тельонков, Олександр Євгенович
  • 2 Evlash, Viktoriya
  • 2 Gubsky, Sergey
  • 2 Бідюк, Дмитро Олегович
  • . next >
Subject
  • 4 качество
  • 4 якість
  • 3 drying
  • 3 heat treatment
  • 3 kinetics
  • 3 quality
  • 3 кинетика
  • 3 концентрация
  • 3 концентрація
  • 3 кінетика
  • . next >
Date issued
  • 56 2018
Has File(s)
  • 56 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback