Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13297
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorЛетута, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorЛенерт, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorФролова, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorХацкевич, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorТатар, Лариса Василівна-
dc.contributor.authorКолесник, Вікторія Валентинівна-
dc.date.accessioned2022-11-11T22:01:56Z-
dc.date.available2022-11-11T22:01:56Z-
dc.date.issued2020-05-25-
dc.identifier.citationПатент України на корисну модель № 142301, МПК (2020.01) A01F 25/00 A23B 7/154 (2006.01). Плівкове покриття для обробки плодів томатів перед зберіганням. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, Т. В. Фролова, Ю. М. Хацкевич, Л. В. Татар, В. В. Колесник; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 12139; заявл. 23.12.2019; опубл. 25.05.2020, Бюл.№ 10. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13297-
dc.description.abstractПлівкове покриття для обробки плодів томатів перед зберіганням містить композицію з екстрактів лікарсько-рослинної сировини (імбиру лікарського, шкірки апельсина й цибулин часнику посівного в співвідношенні 3:4:2 відповідно), низькомолекулярний хітозан (НМХ), гліцерин, хлорид кальцію (СаСl2, харчова добавка Е509), лимонну кислоту (Citric acid, харчова добавка Е330), ефірну олію шкірки апельсина.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;142301-
dc.titleПлівкове покриття для обробки плодів томатів перед зберіганнямuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
142301.pdf173.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.