Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13284
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загорулько, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Олексій Євгенович | - |
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.contributor.author | Бессараб, Яна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Ібаєв, Ельдар Байрам огли | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Богдан Валерійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T19:28:33Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T19:28:33Z | - |
dc.date.issued | 2019-01-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва плодово-овочевої пасти. Патент України на корисну модель № 131420, МПК A23L 21/10 (2016.01). А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, Я. О. Бессараб, Е. Б. огли Ібаєв, Б. В. Михайлов; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 08322; заявл. 30.07.2018; опубл. 10.01.2019, Бюл.№ 1. 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13284 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва плодово-овочевої пасти включає підготовку сировини, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування, стерилізацію. Застосовують окреме бланшування плодів гарбуза в 1…2 % розчині лимонної кислоти при температурі 65…70 °C протягом 2…4 хв., та попередньо варять коренеплоди буряку при температурі 60…65 °C протягом 20…25 хв., з подальшим концентруванням отримуваного пюре, яке проводять при температурі 50…55 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %, а компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: яблука - 60±2,5 буряк - 30±2,5 гарбуз - 10±2,5. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;131420 | - |
dc.title | Спосіб виробництва плодово-овочевої пасти | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
131420.pdf | 249.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.