Skip navigation
logo sbtu repo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2015 : [92] Community home page

Browse

Collections in this community

Випуск 1 (21) [56]

Випуск 2 (22) [36]

Discover

Author
  • 5 Головко, Микола Павлович
  • 5 Черевко, Олександр Іванович
  • 4 Борисова, Аліна Олексіївна
  • 4 Головко, Тетяна Миколаївна
  • 4 Дейниченко, Григорій Вікторович
  • 4 Запаренко, Ганна Володимирівна
  • 4 Крутовий, Жорж Андрійович
  • 3 Borysova, Alina
  • 3 Захаренко, Віталій Олександрович
  • 3 Павлюк, Раїса Юріївна
  • . next >
Subject
  • 2 показники якості
  • 2 процес
  • 2 процес очищення
  • 2 процесс
  • 2 рационы разового потребления
  • 2 раціони одноразового споживання
  • 2 селен
  • 2 сировина
  • 2 стевиозид
  • 2 стевіозид
  • . < previous next >
Date issued
  • 92 2015
Has File(s)
  • 92 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback