Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13138
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorОдарченко, Микола Семенович-
dc.contributor.authorЧеркашина, Вікторія Юріївна-
dc.contributor.authorСюсель, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorМаксимова, Аліна Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-11T09:31:09Z-
dc.date.available2022-11-11T09:31:09Z-
dc.date.issued2012-07-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва замороженого тістового напівфабрикату з додаванням овочевої плазми. Патент України на корисну модель № 71263, МПК A23L 3/36 (2006.01). Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, В. Ю. Черкашина, О. О. Сюсель, А. О. Максимова. № u 2011 14912. Заявл. 15.12.2011. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13138-
dc.description.abstractСпосіб виробництва замороженого тістового напівфабрикату з додаванням овочевої плазми включає замішування тіста за технологічною схемою: дріжджі активують шляхом внесення 10 % від загальної маси цукру та залишають на 10 хвилин, у дріжджі вносять залишкову кількість цукру та залишають ще на 1 годину. У підготовані дріжджі вносять попередньо розтоплений та охолоджений маргарин, сіль, воду з температурою 1…2° С, рецептурна кількість якої частково замінена овочевою (перцевою або томатно-перцевою) плазмою, борошно з температурою 15° С. Здійснюють формування виробів, упакування та заморожування при температурі -30° С протягом 120 хвилин та поступовим підвищенням температури до -18° С з наступним зберіганням. Замішування тіста передбачає таке співвідношення основної сировини з урахуванням втрат під час бродіння, замішування та зберігання: борошно пшеничне - 61,7 %, вода питна - 19,54 %, овочева плазма: перцева - 9,77 % або томатно-перцева: перцева - 2,93 % та томатна - 6,84 %, цукор білий - 4,3 %, дріжджі пресовані - 1,9 %, маргарин столовий - 1,9 %, сіль кухонна -0,9 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;71263-
dc.titleСпосіб виробництва замороженого тістового напівфабрикату з додаванням овочевої плазмиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71263.pdf144.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.