Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13036
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorАксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorОтрошко, Наталія Олександрівна-
dc.contributor.authorМихайленко, Володимир Григорович-
dc.contributor.authorТоряник, Дмитро Олександрович-
dc.date.accessioned2022-11-10T16:58:56Z-
dc.date.available2022-11-10T16:58:56Z-
dc.date.issued2012-03-26-
dc.identifier.citationСпосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію. Патент України на корисну модель № 68543, МПК (2012.01) C01B 9/00. В. В. Євлаш, О. О. Аксьонова, Н. О. Отрошко, В. Г. Михайленко, Д. О. Торяник. № u 2011 11788. Заявл. 06.10.2011. Опубл. 26.03.2012, Бюл.№ 6. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13036-
dc.description.abstractСпосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію включає підготовку водного розчину солі кухонної харчової з добавкою йодноватокислого калію. Потім відновлюють йодат-іону натрій тіосульфатом до йодид-іону. Окислюють йодид-іони хлором. При цьому індикацію завершення кулонометричного титрування здійснюється за допомогою вимірювання окисно-відновного потенціалу.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;68543-
dc.titleСпосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого каліюuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
68543.pdf179.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.