Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12776
Назва: | Управління міжнародною конкурентоспроможністю |
Автори: | Віннікова, Вікторія Вікторівна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність;управління;методичні рекомендації |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Управління міжнародною конкурентоспроможністю : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад. В. В. Віннікова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 15 с. |
Короткий огляд (реферат): | У процесі вивчення курсу "Управління міжнародною конкурентоспроможністю" кожен студент виконує індивідуальне завдання. Основна мета індивідуального завдання - відпрацювання практичних навичок в аналізі і управлінні конкурентоспроможністю підприємства, організації, фірми, компанії. Зміст індивідуального завдання - проведення аналізу ланцюжка цінностей підприємства; порівняти результати аналізу з відповідними показниками конкурентів; розробити практичні заходи щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12776 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_samost_roboti_upravl_mizhnar_konkurentospromozhn_vinnikova_2017.pdf | 169.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.