Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12776
Назва: Управління міжнародною конкурентоспроможністю
Автори: Віннікова, Вікторія Вікторівна
Ключові слова: конкурентоспроможність;управління;методичні рекомендації
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Управління міжнародною конкурентоспроможністю : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад. В. В. Віннікова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 15 с.
Короткий огляд (реферат): У процесі вивчення курсу "Управління міжнародною конкурентоспроможністю" кожен студент виконує індивідуальне завдання. Основна мета індивідуального завдання - відпрацювання практичних навичок в аналізі і управлінні конкурентоспроможністю підприємства, організації, фірми, компанії. Зміст індивідуального завдання - проведення аналізу ланцюжка цінностей підприємства; порівняти результати аналізу з відповідними показниками конкурентів; розробити практичні заходи щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12776
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rekomend_samost_roboti_upravl_mizhnar_konkurentospromozhn_vinnikova_2017.pdf169.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.