Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12760
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Забродська, Ганна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Буданова, Ольга Станіславівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-09T16:28:09Z | - |
dc.date.available | 2022-11-09T16:28:09Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Менеджмент : методичні рекомендації для оформлення звітів із практичної підготовки студентів (ступінь вищої освіти бакалавр) денної та заочної форми навчання (спеціалізації "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності") / уклад. : Л. Д. Забродська, О. С. Буданова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 53 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12760 | - |
dc.description.abstract | Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації і знаряддям праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них на базі одержаних в університеті знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи на реальному підприємстві різних галузей народного господарства в ринкових умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання і творчо їх застосовувати в практичній діяльності, формування вмінь проводити наукові дослідження за різними напрямками. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | зовнішньоекономічна діяльність (ЗЕД) | uk_UA |
dc.subject | звітність | uk_UA |
dc.subject | менеджмент | uk_UA |
dc.subject | практика | uk_UA |
dc.title | Менеджмент | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_menedzhment_zviti_prakt_pidgot_zabrodska_budanova_2017.pdf | 1.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.