Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12735
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗахаренко, Віталій Олександрович-
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-09T15:06:41Z-
dc.date.available2022-11-09T15:06:41Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЗахаренко В. О., Акмен В. О. Матеріалознавство та основи технології виробництва непродовольчих товарів: візуальне супроводження для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 90 c.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12735-
dc.description.abstractВізуальне супроводження лекцій з дисципліни "Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів" для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectматеріалознавствоuk_UA
dc.subjectвластивостіuk_UA
dc.subjectметаловиробиuk_UA
dc.subjectполімериuk_UA
dc.subjectнепродовольчі товариuk_UA
dc.subjectметоди дослідження сировини і матеріалівuk_UA
dc.subjectкристалиuk_UA
dc.titleМатеріалознавство та основи технології виробництва непродовольчих товарівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VS_materialoznavstvo_2019.pdf5.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.