Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12274
Title: | Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства |
Authors: | Ткачова, Світлана Сергіївна |
Keywords: | менеджмент;ресторанне господарство;торговий менеджмент;менеджмент організацій;адміністрування;самостійна робота |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства : методичні рекомендації для самостійної роботи для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2014. 40 с. |
Abstract: | Метою навчальної дисципліни «Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства» є формування у майбутніх спеціалістів та магістрів з менеджменту організацій і адміністрування системи знань та комплексу спеціальних вмінь щодо здійснення ефективного управління підприємствами торгівлі та ресторанного господарства. Оволодіти цими знаннями допоможуть методичні рекомендації. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12274 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekom_samost_rob_menedzhment_torgivli_ta_restor_gospod_tkachova_2014.PDF | 903.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.