Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12268
Title: | Менеджмент готельно-ресторанного господарства |
Authors: | Яцун, Леонід Миколайович Ольшанський, Олександр Васильович Борисова, Оксана Василівна |
Keywords: | менеджмент персоналу;управління персоналом;кадровий менеджмент;управлінська діяльність;готельно-ресторанне господарство;ефективність управління;підприємства ресторанного господарства;стратегія розвитку |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до семінарських і практичних занять зі змістовними модулями для студентів спеціальності 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. : Л. М. Яцун, О. В. Ольшанський, О. В. Борисова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2011. 66 с. |
Abstract: | Метод вказівки "Менеджмент готельно-ресторанного господарства" призначений для студентів спеціальності 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр". Дисципліна "Менеджмент готельно-ресторанного господарства" спрямована на формування знань студентів у сфері управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, розуміння специфічних особливостей системного управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, набуття вмінь проектування та удосконалення систем і технологій управління у підприємствах готельно-ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12268 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_sem_i_prakt_zanyat_menedzhm_gotel_restor_gospodar_yacun_ta_in_2011.pdf | 480.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.