Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12173
Title: | Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства |
Authors: | Ткачова, Світлана Сергіївна |
Keywords: | менеджмент;підприємства торгівлі;ресторанне господарство;менеджмент організацій;практичні заняття;семінарські заняття;управління підприємствами |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства : методичні рекомендації для практичних та семінарських занять для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2015. 82 с. |
Abstract: | Метою навчальної дисципліни «Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства» є формування у майбутніх спеціалістів та магістрів з менеджменту організацій і адміністрування системи знань та комплексу спеціальних вмінь щодо здійснення ефективного управління підприємствами торгівлі та ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12173 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekom_dlya_prakt_ta_sem_menedzhm_torg_ta_restor_gospodar_2015.PDF | 742.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.