Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12134
Назва: | Склад білкової пасти з рослинними добавками |
Автори: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Кострова, Катерина Валеріївна |
Дата публікації: | 25-чер-2015 |
Бібліографічний опис: | Склад білкової пасти з рослинними добавками. Патент України на корисну модель № 99829, A23J 1/14.Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, К. В. Кострова. № u 2014 14207. Заявл. 31.12.2014. Опубл. 25.06.2015, Бюл.№ 12. 4 с. |
Серія/номер: | 11;99829 |
Короткий огляд (реферат): | Склад білкової пасти, що містить рослинно-бобову сировину, часник, обсмажену цибулю, свіжу цибулю, сіль, гострий перець, причому як рослинно-бобова сировина використовується наноструктуроване пюре із квасолі, додатково вносяться майонез, лимонний сік, цукор та кріопюре із коренів імбиру при такому співвідношенні рецептурних компонентів, мас.%: наноструктуроване пюре із квасолі 65,0…75,0 майонез 10,0…15,0 кріопюре із коренів імбиру 1,0…3,0 лимонний сік 2,0…3,0 цибуля 2,0…2,5 часник 2,0…2,5 перець чорний 0,1…0,2 сіль 0,5…2,0 цукор 1,0…2,5. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12134 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
99829.pdf | 157.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.