Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12134
Назва: Склад білкової пасти з рослинними добавками
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Кострова, Катерина Валеріївна
Дата публікації: 25-чер-2015
Бібліографічний опис: Склад білкової пасти з рослинними добавками. Патент України на корисну модель № 99829, A23J 1/14.Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, К. В. Кострова. № u 2014 14207. Заявл. 31.12.2014. Опубл. 25.06.2015, Бюл.№ 12. 4 с.
Серія/номер: 11;99829
Короткий огляд (реферат): Склад білкової пасти, що містить рослинно-бобову сировину, часник, обсмажену цибулю, свіжу цибулю, сіль, гострий перець, причому як рослинно-бобова сировина використовується наноструктуроване пюре із квасолі, додатково вносяться майонез, лимонний сік, цукор та кріопюре із коренів імбиру при такому співвідношенні рецептурних компонентів, мас.%: наноструктуроване пюре із квасолі 65,0…75,0 майонез 10,0…15,0 кріопюре із коренів імбиру 1,0…3,0 лимонний сік 2,0…3,0 цибуля 2,0…2,5 часник 2,0…2,5 перець чорний 0,1…0,2 сіль 0,5…2,0 цукор 1,0…2,5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12134
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
99829.pdf157.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.