Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12099
Title: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового |
Authors: | Перцевий, Федір Всеволодович Бідюк, Дмитро Олегович Борисова, Аліна Олексіївна Гурський, Петро Васильович Перцевий, Микола Федорович Кузнецова, Тетяна Олегівна Обозна, Маргарита Василівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Крапівницька, Ірина Олексіївна Колесник, Алена Вікторівна Бірка, Адріана |
Issue Date: | 25-Feb-2015 |
Citation: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового: патент України на корисну модель № 96821, A23C 19/08. № u 2014 05322. Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, П. В. Гурський, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, М. В. Обозна, З. Е. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, І. О. Крапівницька, А. В. Колесник, Б. Адріана. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.02.2015, Бюл.№ 4. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;96821 |
Abstract: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова, як сіль плавильна використовується цитрат натрію. Для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12099 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.