Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12080
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | Шурдук, Інна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-04T09:23:56Z | - |
dc.date.available | 2022-11-04T09:23:56Z | - |
dc.date.issued | 2015-01-12 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробі: патент України на корисну модель № 96002, A23L 1/31. № u 2014 08956. М. Л. Серік, І. В. Шурдук . заявл. 08.08.2014. опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12080 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробів включає попередню обвалку та жиловку м'ясної сировини, її подрібнення на вовчках, додавання розчину солі кухонної та нітриту натрію, витримування, подрібнення на кутері, додавання подрібненого шпику хребтового, цукру, спецій, перемішування, наповнення фаршем підготовленої ковбасної оболонки, осадження батонів, копчення, варіння, повторне копчення, охолодження та сушіння. На стадії подрібнення на кутері або перемішування компонентів додається додатково напівфабрикат білково-мінеральний у кількості 2…15 % від маси м'яса. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.title | Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
96002.pdf | 144.96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.