Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11338
Назва: | Мікроекономіка |
Автори: | Ушакова, Наталія Григорівна Помінова, Ірина Іванівна |
Ключові слова: | економічна теорія;мікроекономіка;міжнародні економічні відносини;економічні проблеми;курсова робота |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Ушакова Н. Г., Помінова І. І. Мікроекономіка: методичні вказівки до виконання курсових робіт; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 36 c. |
Короткий огляд (реферат): | Метою написання даних методичних вказівок є допомога та спрямування зусиль студентів у підготовці курсової роботи, зокрема, формування у майбутніх економістів глибоких економічних знань, логіки сучасного економічного мислення і економічної культури, націлювання на правильність підбору та використання наукового апарата економічної теорії, вміння приймати обґрунтовані рішення з приводу економічних проблем, пов’язаних з їх майбутньою професійною діяльністю, використання у науково-дослідній роботі сучасних технічних засобів. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з «Мікроекономіки» дають пояснення щодо послідовного виконання зазначених етапів виконання курсової роботи і поради з оптимальної організації підготовчої роботи, накопичення теоретичних знань і їх аналітичного осмислення, допоможуть студентам пройти шлях від розуміння теми курсової роботи до осмисленого використання нотаток викладача, відображених у рецензії, при захисті роботи та підготовці до іспиту з дисципліни; ознайомлять з основними вимогами щодо змісту курсової роботи та її оформлення, порядком захисту та критеріями оцінювання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11338 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mikroekonomika_MV_2020.pdf | 736.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.