Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11300
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Войтов, В. А. | - |
dc.contributor.author | Дьяков, Дмитро Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-31T14:31:04Z | - |
dc.date.available | 2022-10-31T14:31:04Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Дьяков Д. О. Оптимізація розвізних маршрутів доставки морозива від виробника до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка-2: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. В. А. Войтов; Харків, 2021. 58 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11300 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи - підвищення ефективності, зменшення часу та зменшення витрат в процесі доставки морозива від заводу виробника ТМ «Хладік» до торгівельних точок міста Харкова за маршрутом Салтівка-2. Об'єкт дослідження – транспортні процеси доставки морозива у сезонні періоди. Предмет дослідження – підвищення ефективності доставки морозива від заводу виробника ТМ «Хладік» до торгівельних точок міста Харкова шляхом застосування оптимального розвізного маршруту Салтівка-2. Методом комівояжера вирішена транспортна задача, результатом рішення є оптимізація розвізного маршруту Салтівка-2 по доставці морозива від фірми - виробника (ТМ Хладік) до торгових точок м. Харкова. В результаті оптимізації розвізний маршрут скоротився з 32,0 км до значень 26,8 км. Холостий пробіг автомобіля скоротився з 9,0 км до значень 3,0 км. Розраховано експлуатаційні показники використання рухомого складу за оптимальним маршрутом. Обрано автомобіль-рефрежератор з об’ємом морозильної камери 10,6 м3 . Розраховано значення транспортної роботи за рік за оптимальним та вихідним маршрутами, зроблено висновок про зниження транспортної роботи на 13,13 %. Виконано розрахунок економії паливно-мастильних матеріалів та собівартості перевезень при експлуатації транспортних засобів за оптимальним маршрутом Салтівка-2. Розрахунковим шляхом встановлено, що зменшення витрати палива для одного транспортного засобу за рік у відсотках дорівнює 15,9 %, собівартість перевезення 1 т вантажу за оптимальним маршрутом на 25,3 % меньше, ніж за вихідним маршрутом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.subject | вантажні перевезення | uk_UA |
dc.subject | транспортна задача | uk_UA |
dc.subject | метод комівояжера | uk_UA |
dc.subject | морозиво | uk_UA |
dc.subject | транспортна робота | uk_UA |
dc.subject | диспетчерське керування | uk_UA |
dc.subject | ефективність доставки | uk_UA |
dc.title | Оптимізація розвізних маршрутів доставки морозива від виробника до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка-2 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра транспортних технологій і логістики | - |
Appears in Collections: | 275 – " Транспортні технології" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
D_yakov_2.pdf Restricted Access | 153.4 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
D_yakov.pdf Restricted Access | 1.65 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.