Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11120
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волошин, П. В. | - |
dc.contributor.author | Василець, К. К. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-30T18:22:36Z | - |
dc.date.available | 2022-10-30T18:22:36Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Волошин П. В., Василець К. К. Практичнi аспекти екологiчного монiторингу в Харкiвськiй областi. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 580-586. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11120 | - |
dc.description.abstract | Розроблено методики екологічного моніторингу районів виробництва продуктів харчування за допомогою біоіндикаторів. Проведено дослiдження антропогенного навантаження модельних районів регіону досліджень. Показано доцільність використання біоіндикаторів для оцінки локального антропогенного навантаження на райони виробництва продуктів харчування. | uk_UA |
dc.description.abstract | The methods of ecological monitoring of food manufacturing areas with the help of bioindicators were developed. The anthropogenic influence of the model areas of this region were investigated. The expediency of bioindicators usage for the local anthropogenic influence of the regions of food manufacturing were valued. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | екологічний моніторинг | uk_UA |
dc.subject | біоіндикатори | uk_UA |
dc.subject | антропогенне навантаження | uk_UA |
dc.title | Практичнi аспекти екологiчного монiторингу в Харкiвськiй областi | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_91.pdf | 637.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.