Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11120
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВолошин, П. В.-
dc.contributor.authorВасилець, К. К.-
dc.date.accessioned2022-10-30T18:22:36Z-
dc.date.available2022-10-30T18:22:36Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationВолошин П. В., Василець К. К. Практичнi аспекти екологiчного монiторингу в Харкiвськiй областi. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 580-586.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11120-
dc.description.abstractРозроблено методики екологічного моніторингу районів виробництва продуктів харчування за допомогою біоіндикаторів. Проведено дослiдження антропогенного навантаження модельних районів регіону досліджень. Показано доцільність використання біоіндикаторів для оцінки локального антропогенного навантаження на райони виробництва продуктів харчування.uk_UA
dc.description.abstractThe methods of ecological monitoring of food manufacturing areas with the help of bioindicators were developed. The anthropogenic influence of the model areas of this region were investigated. The expediency of bioindicators usage for the local anthropogenic influence of the regions of food manufacturing were valued.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекологічний моніторингuk_UA
dc.subjectбіоіндикаториuk_UA
dc.subjectантропогенне навантаженняuk_UA
dc.titleПрактичнi аспекти екологiчного монiторингу в Харкiвськiй областiuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_91.pdf637.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.