Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11056
Title: Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні
Authors: Дубініна, А. А.
Летута, Т. М.
Попова, Т. М.
Keywords: гарбуз;лікувально-профілактичні властивості
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Летута Т. М., Попова Т. М. Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 500-509.
Abstract: На підставі аналізу літературних джерел розглянуто особливості хімічного складу гарбуза та обґрунтовано його лікувально-профілактичні властивості. Досліджено хімічний склад різних господарсько-ботанічних сортів, районованих у Східній Україні.
On the grounds of the analysis of the literary sources are considered particularities of chemical composition of pumpkin and motivated its preventive characteristics. Explored chemical composition different economic-botanical sorts in the East Ukraine.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11056
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_79.pdf988.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.