Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11056
Title: | Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні |
Authors: | Дубініна, А. А. Летута, Т. М. Попова, Т. М. |
Keywords: | гарбуз;лікувально-профілактичні властивості |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дубініна А. А., Летута Т. М., Попова Т. М. Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 500-509. |
Abstract: | На підставі аналізу літературних джерел розглянуто особливості хімічного складу гарбуза та обґрунтовано його лікувально-профілактичні властивості. Досліджено хімічний склад різних господарсько-ботанічних сортів, районованих у Східній Україні. On the grounds of the analysis of the literary sources are considered particularities of chemical composition of pumpkin and motivated its preventive characteristics. Explored chemical composition different economic-botanical sorts in the East Ukraine. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11056 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_79.pdf | 988.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.