Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11029
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Варанкіна, О. О. | - |
dc.contributor.author | Кричковська, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T19:42:38Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T19:42:38Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Варанкіна О. О., Кричковська Л. В. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 460-468. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11029 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано питання нестачі провітаміну А та вітаміну А в раціонах харчування українського населення. Проведено аналiз кiлькiсного вмісту β-каротину та вітаміну А в молочних продуктах, що представлені на сучасному ринку України. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of provitamin A and vitamin A deficiency in the food rations of the Ukrainian population is analyzed. The analyze of the quantitative content of B-carotene and vitamin A in the dairy products, which are represented at the mod em Ukrainian market, is carried out. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | β-каротин | uk_UA |
dc.subject | провітамін А | uk_UA |
dc.subject | вітамін А | uk_UA |
dc.subject | молочні продукти | uk_UA |
dc.title | Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_73.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.