Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11029
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВаранкіна, О. О.-
dc.contributor.authorКричковська, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-10-28T19:42:38Z-
dc.date.available2022-10-28T19:42:38Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationВаранкіна О. О., Кричковська Л. В. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 460-468.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11029-
dc.description.abstractПроаналізовано питання нестачі провітаміну А та вітаміну А в раціонах харчування українського населення. Проведено аналiз кiлькiсного вмісту β-каротину та вітаміну А в молочних продуктах, що представлені на сучасному ринку України.uk_UA
dc.description.abstractThe question of provitamin A and vitamin A deficiency in the food rations of the Ukrainian population is analyzed. The analyze of the quantitative content of B-carotene and vitamin A in the dairy products, which are represented at the mod em Ukrainian market, is carried out.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectβ-каротинuk_UA
dc.subjectпровітамін Аuk_UA
dc.subjectвітамін Аuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.titleАналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_73.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.