Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10954
Название: | Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів |
Авторы: | Захаренко, Віталій Олександрович Колесник, Тетяна Леонідівна |
Ключевые слова: | матеріалознавство;виробництво;технологія виробництва;товари;споживчі товари |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти бакалавр факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю / уклад. : В. О. Захаренко, Т. Л. Колесник. Х. : ХДУХТ, 2016. 46 с. |
Краткий осмотр (реферат): | При самостійному вивченні дисципліни "Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів" необхідно, щоб майбутні фахівці-товарознавці усвідомили необхідність впровадження нової техніки і технології, навчилися аналізувати технології виробництва товарів таїх вплив на формування споживних властивостей та якості. Діючим навчальним планом передбачається написання студентами другого курсу факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю курсової роботи з дисципліни "Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів". Методичні вказівки до виконання курсової роботи допоможуть студентам правильно обрати тему роботи, вивчити послідовність етапів виконання курсової роботи, глибше ознайомитися з вимогами до виконання наукової роботи. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10954 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_do_kursovih_robit_materialoznavstvo_ta_osnovi_tehnol_virobn_spozhivch_tovariv_2016.pdf | 379.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.