Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10902
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorГасанова, Анна Едуардівна-
dc.contributor.authorБарна, Тетяна Іванівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T21:35:45Z-
dc.date.available2022-10-27T21:35:45Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationІдентифікація товарів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» та освітнього ступеня магістр зі спеціалізацій «Товарознавство і торгівельне підприємництво», «Експертиза товарів та послуг» / А. А. Дубініна, А. Е. Гасанова, Т. І. Барна. Х. : ХДУХТ, 2016. 69 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10902-
dc.description.abstractМетодичні вказівки для вивчення дисципліни «Ідентифікація товарів» формують у студентів системи знань у питаннях ідентифікації, засобів і методів ідентифікації продовольчих товарів. Методичні вказівки містять рекомендації та визначають послідовність опрацювання матеріалу за кожною темою дисципліни, зміст та питання до виконання індивідуального завдання та опрацювання тем рефератів, питання для самоконтролю. Основним призначенням методичних вказівок є допомогти студентам оволодіти програмним матеріалом з курсу дисципліни.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтовариuk_UA
dc.subjectідентифікаціяuk_UA
dc.subjectідентифікація товарівuk_UA
dc.titleІдентифікація товарівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkaz_laboratorni_roboti_identifikaciya_tovariv_2016.pdf837.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.