Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10902
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, Антоніна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Гасанова, Анна Едуардівна | - |
dc.contributor.author | Барна, Тетяна Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T21:35:45Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T21:35:45Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Ідентифікація товарів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» та освітнього ступеня магістр зі спеціалізацій «Товарознавство і торгівельне підприємництво», «Експертиза товарів та послуг» / А. А. Дубініна, А. Е. Гасанова, Т. І. Барна. Х. : ХДУХТ, 2016. 69 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10902 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки для вивчення дисципліни «Ідентифікація товарів» формують у студентів системи знань у питаннях ідентифікації, засобів і методів ідентифікації продовольчих товарів. Методичні вказівки містять рекомендації та визначають послідовність опрацювання матеріалу за кожною темою дисципліни, зміст та питання до виконання індивідуального завдання та опрацювання тем рефератів, питання для самоконтролю. Основним призначенням методичних вказівок є допомогти студентам оволодіти програмним матеріалом з курсу дисципліни. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | товари | uk_UA |
dc.subject | ідентифікація | uk_UA |
dc.subject | ідентифікація товарів | uk_UA |
dc.title | Ідентифікація товарів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_laboratorni_roboti_identifikaciya_tovariv_2016.pdf | 837.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.