Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10459
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Акімова, Наталія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Говоруха, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Кашперська, Анастасія Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-25T16:21:44Z | - |
dc.date.available | 2022-10-25T16:21:44Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Бухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарства : методичні вказівки для виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / уклад. : Н. С. Акімова, О. О. Говоруха, А. І. Кашперська. Х. : ХДУХТ, 2016. 38 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10459 | - |
dc.description.abstract | Метою написання курсової роботи є систематизація, поглиблення теоретичних знань студентів (це важливий етап підготовки фахівців ОКР "бакалавр" із бухгалтерського обліку та аудиту), набуття і розвиток навичок самостійного аналізу та узагальнення цифрового матеріалу, обґрунтування пропозицій щодо вдосконалення практики обліково-аналітичної роботи в інтересах досягнення позитивних результатів діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, зміцнення фінансової дисципліни. Методичні вказівки розроблено для досягнення цієї мети. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | бухгалтерський облік | uk_UA |
dc.subject | підприємства торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.title | Бухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_vkazivki_do_kursovoyi_roboti_buh_oblik_v_pt_i_rg_2016.pdf | 457.87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.