Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10459
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАкімова, Наталія Сергіївна-
dc.contributor.authorГоворуха, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorКашперська, Анастасія Іванівна-
dc.date.accessioned2022-10-25T16:21:44Z-
dc.date.available2022-10-25T16:21:44Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарства : методичні вказівки для виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / уклад. : Н. С. Акімова, О. О. Говоруха, А. І. Кашперська. Х. : ХДУХТ, 2016. 38 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10459-
dc.description.abstractМетою написання курсової роботи є систематизація, поглиблення теоретичних знань студентів (це важливий етап підготовки фахівців ОКР "бакалавр" із бухгалтерського обліку та аудиту), набуття і розвиток навичок самостійного аналізу та узагальнення цифрового матеріалу, обґрунтування пропозицій щодо вдосконалення практики обліково-аналітичної роботи в інтересах досягнення позитивних результатів діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, зміцнення фінансової дисципліни. Методичні вказівки розроблено для досягнення цієї мети.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбухгалтерський облікuk_UA
dc.subjectпідприємства торгівліuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.titleБухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_vkazivki_do_kursovoyi_roboti_buh_oblik_v_pt_i_rg_2016.pdf457.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.