Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10240
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жигаленко, І. Ю. | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, М. Б. | - |
dc.contributor.author | Панікарова, Б. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-24T11:37:22Z | - |
dc.date.available | 2022-10-24T11:37:22Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Жигаленко І. Ю., Колеснікова М. Б., Панікарова Б. О. Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 139-144. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10240 | - |
dc.description.abstract | Надано результати дослiджень граничноï напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білковмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі, отриманих ліофільним сушінням. | uk_UA |
dc.description.abstract | In this article you can see the results of researches maximum tension change between adsorption layers phase for protein raw material. Besides it shows maxi mum tension change for functional semi-finished foods which are given by special drying. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ліофільне сушіння | uk_UA |
dc.subject | емульсійні соуси | uk_UA |
dc.subject | функціональні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | білковмісна сировина | uk_UA |
dc.title | Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_24.pdf | 486.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.