Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖигаленко, І. Ю.-
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.contributor.authorПанікарова, Б. О.-
dc.date.accessioned2022-10-24T11:37:22Z-
dc.date.available2022-10-24T11:37:22Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЖигаленко І. Ю., Колеснікова М. Б., Панікарова Б. О. Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 139-144.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10240-
dc.description.abstractНадано результати дослiджень граничноï напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білковмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі, отриманих ліофільним сушінням.uk_UA
dc.description.abstractIn this article you can see the results of researches maximum tension change between adsorption layers phase for protein raw material. Besides it shows maxi mum tension change for functional semi-finished foods which are given by special drying.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectліофільне сушінняuk_UA
dc.subjectемульсійні соусиuk_UA
dc.subjectфункціональні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectбілковмісна сировинаuk_UA
dc.titleДослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_24.pdf486.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.