Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10153
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКорнієцький, О. В.-
dc.contributor.authorЯмбих, Ю. А.-
dc.date.accessioned2022-10-23T20:43:00Z-
dc.date.available2022-10-23T20:43:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЯмбих Ю. А. Удосконалення структури управління сільськогосподарського підприємства: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - менеджмент; наук. кер. О. В. Корнієцький; Харків, 2020. 100 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10153-
dc.description.abstractОб'єктом даного дослідження є структурауправління підприємства з її складовими. В ході проведення дослідження були використані методи логічного узагальнення та аналізу при вивченні літературних джерел за темою дослідження. А також методи порівняльного аналізу – при дослідженні складових структури управління підприємства та групування – при виборі однорідних груп на основі поділу структури управління на складові та при об'єднанні досліджуваних складові у часткові сукупності за суттєвими для них ознаками. В роботі розглянуто варіанти тлумачення сутності поняття «структура управління підприємства» та підходи різних авторів до визначення складових цієї структури.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.subjectструктура управлінняuk_UA
dc.subjectрівень керованостіuk_UA
dc.subjectорганізаційна структураuk_UA
dc.titleУдосконалення структури управління сільськогосподарського підприємстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту-
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yambykh_073_M.pdf
  Restricted Access
233.61 kBAdobe PDFView/Open Request a copy
Yambykh.pdf
  Restricted Access
2.01 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.