Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10126
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЛосева, С. М.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.contributor.authorМаціпура, А. С.-
dc.date.accessioned2022-10-23T17:01:56Z-
dc.date.available2022-10-23T17:01:56Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Лосева С. М., Максимова Н. П., Маціпура А. С. Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 75-81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10126-
dc.description.abstractВиявлено закономірності та механізм впливу заморожування на збереження каротиноїдів та активацію їх гідрофільних властивостей під час переробки каротиновмісних овочів та отримання заморожених БАД – фарбників збагачувачів водорозчинними формами каротиноїдів.uk_UA
dc.description.abstractConformities to the law and the mechanism of influence of freezing on safety carotenoids and their activation hydrophilic properties at processing carotin containing vegetables and reception frozen BAA - dyes-dresser by watersoluble forms carotenoids.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкаротиноїдиuk_UA
dc.subjectБАД-фарбникиuk_UA
dc.subjectкаротиновмісні овочіuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.titleНизькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_14.pdf599.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.