Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10126
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Лосева, С. М. | - |
dc.contributor.author | Максимова, Н. П. | - |
dc.contributor.author | Маціпура, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-23T17:01:56Z | - |
dc.date.available | 2022-10-23T17:01:56Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Лосева С. М., Максимова Н. П., Маціпура А. С. Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 75-81. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10126 | - |
dc.description.abstract | Виявлено закономірності та механізм впливу заморожування на збереження каротиноїдів та активацію їх гідрофільних властивостей під час переробки каротиновмісних овочів та отримання заморожених БАД – фарбників збагачувачів водорозчинними формами каротиноїдів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Conformities to the law and the mechanism of influence of freezing on safety carotenoids and their activation hydrophilic properties at processing carotin containing vegetables and reception frozen BAA - dyes-dresser by watersoluble forms carotenoids. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | каротиноїди | uk_UA |
dc.subject | БАД-фарбники | uk_UA |
dc.subject | каротиновмісні овочі | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.title | Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_14.pdf | 599.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.