Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10084
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колодач, М. В. | - |
dc.contributor.author | Кухарьонок, О. К. | - |
dc.contributor.author | Коновалова, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-22T16:07:37Z | - |
dc.date.available | 2022-10-22T16:07:37Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Колодач М. В., Кухарьонок О. К., Коновалова Т. В. Про інформаціологічний розвиток суспільства і освіти. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 559-564. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10084 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто вплив дії інформаційно-хронологічного закону часу на інформаціологічний розвиток суспільства i освіти; актуальність інформаціологічного та системного підходів до побудови інформаційно освітнього середовища університету; перехід від фактологічної моделі освіти до методологічноï. | uk_UA |
dc.description.abstract | Influence of action of informatively-chronologic law of time is considered on informationological development of society and education. Actuality of informationological is certain and system approaches to the construction of informatively-educational environment of university. Transition from the descendental model of education to methodological one is new educational conception. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | освіта | uk_UA |
dc.subject | розвиток суспільства | uk_UA |
dc.subject | інформаційно освітнє середовище університету | uk_UA |
dc.title | Про інформаціологічний розвиток суспільства і освіти | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_89.pdf | 565.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.