Перегляд зібрання за групою - Автори Янушкевич, О. І.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний)Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Андрєєва, С. С.; Радченко, А. Е.; Діхтярь, А. М.; Дегтяр, В. В.; Гринченко, Н. Г.; Біляєв, В. О.; Янушкевич, О. І.
2023Наукові та практичні аспекти розвитку категорії соусів (kitchen sauces) в ресторанній індестріїГринченко, Н. Г.; Янушкевич, О. І.
2021Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировиниЯнушкевич, О. І.; Радченко, А. Е.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, Є. П.
2020Паломництво як складова ринку туристичних послугТерешкін, О. Г.; Скриннік, В. І.; Янушкевич, О. І.