Перегляд зібрання за групою - Автори Янушкевич, О. І.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний) | Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Андрєєва, С. С.; Радченко, А. Е.; Діхтярь, А. М.; Дегтяр, В. В.; Гринченко, Н. Г.; Біляєв, В. О.; Янушкевич, О. І. |
2023 | Наукові та практичні аспекти розвитку категорії соусів (kitchen sauces) в ресторанній індестрії | Гринченко, Н. Г.; Янушкевич, О. І. |
2021 | Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировини | Янушкевич, О. І.; Радченко, А. Е.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, Є. П. |
2020 | Паломництво як складова ринку туристичних послуг | Терешкін, О. Г.; Скриннік, В. І.; Янушкевич, О. І. |