Browsing by Author Яницький, В. В.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування | Павлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.; Афанасьєва, В. А.; Максимова, Н. П. |
2011-04-19 | Вивчення вмісту БАР у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із плодів та ягід | Соколова, Л. М.; Павлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В. |
2011 | Вивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягід | Павлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Черкашина, І. О. |
2011-05-19 | Вплив різних швидкостей заморожування на збереження бар ягід | Павлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В. |
2014 | Нанотехнологія натуральних рослинних дрібнодисперсних барвників із столового буряку для харчових продуктів | Яницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Каплун, О. А. |
2012 | Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового буряка | Яницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П. |
2013 | Нанотехнології антоціанових добавок із ягід у формі дрібнодисперсних порошків | Яницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю. |
2009 | Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктах | Павлюк, Р. Ю.; Афанасьєва, В. А.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Юр’єва, О. О. |
2011-05-19 | Нові кондитерські вироби імуномодулюючої та радіозахисної дії з використанням рослинних добавок | Яницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П. |
2011 | Розробка instant-продуктів для оздоровчого харчування з використанням антоціанових вітамінних добавок | Павлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Савченко, О. О. |
2011-05 | Спектральний аналіз впливу дрібнодисперсного подрібнення на бар під час отримання наноструктурованих антоціанових добавок | Павлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В. |
2012 | Технологія одержання дрібнодисперсних барвників-наповнювачів із столового буряку та оцінка їх якості | Яницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П. |