Browsing by Author Яницький, В. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестуванняПавлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.; Афанасьєва, В. А.; Максимова, Н. П.
2011-04-19Вивчення вмісту БАР у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із плодів та ягідСоколова, Л. М.; Павлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В.
2011Вивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягідПавлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Черкашина, І. О.
2011-05-19Вплив різних швидкостей заморожування на збереження бар ягідПавлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.
2014Нанотехнологія натуральних рослинних дрібнодисперсних барвників із столового буряку для харчових продуктівЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Каплун, О. А.
2012Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового бурякаЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.
2013Нанотехнології антоціанових добавок із ягід у формі дрібнодисперсних порошківЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.
2009Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктахПавлюк, Р. Ю.; Афанасьєва, В. А.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Юр’єва, О. О.
2011-05-19Нові кондитерські вироби імуномодулюючої та радіозахисної дії з використанням рослинних добавокЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.
2011Розробка instant-продуктів для оздоровчого харчування з використанням антоціанових вітамінних добавокПавлюк, Р. Ю.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Савченко, О. О.
2011-05Спектральний аналіз впливу дрібнодисперсного подрібнення на бар під час отримання наноструктурованих антоціанових добавокПавлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.
2012Технологія одержання дрібнодисперсних барвників-наповнювачів із столового буряку та оцінка їх якостіЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.