Browsing by Author Шурдук, І. В.
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Аспекти визначення оригінальності приладів для нагрівання тютюну | Шурдук, І. В.; Берлінова, Л. В. |
2014-05-22 | Визначення біологічної цінності варених ковбас, збагачених дефіцитними мінеральними елементами | Шурдук, І. В. |
2021 | Визначення характеристик лікарських засобів із метою їх класифікації за УКТЗЕД | Шурдук, І. В.; Лисенко, Н. В. |
2014 | Вплив добавки білково-мінеральної на споживні характеристики м’ясних емульсійних виробів | Серік, М. Л.; Шурдук, І. В. |
2013 | Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію | Шурдук, І. В.; Серік, М. Л.; Карпов, Р. В. |
2016 | Дослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм | Серік, М. Л.; Антоненко, С. П.; Шурдук, І. В. |
2013 | Дослідження харчової та біологічної цінності ковбасної продукції, збагаченої дефіцитними мінеральними елементами | Шурдук, І. В.; Серік, М. Л. |
2012 | Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами | Серік, М. Л.; Шурдук, І. В. |
2012 | Обґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м’ясних емульсійних виробів | Серік, М. Л.; Шурдук, І. В. |
2024 | Особливості проведення судових товарознавчих експертиз під час дослідження товарів, що є предметами тендерних закупівель | Шурдук, І. В. |
2012 | Перспективи створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами | Серік, М. Л.; Шурдук, І. В. |
2013 | Створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм | Серік, М. Л.; Шурдук, І. В.; Варавенко, А. О. |
2022 | Сучасні реалії судової товарознавчої експертизи в умовах російського вторгнення в Україну | Мартосенко, М. Г.; Шурдук, І. В. |
2023 | Щодо питань ідентифікації крафтових харчових продуктів із метою визначення їхньої ринкової вартості | Шурдук, І. В. |