Browsing by Author Червоний, В. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 80  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Актуальність поєднання концепцій «Кав’ярня» та «Квіткарня»Гриценко, О. А.; Червоний, В. М.
2021Аналіз способів очищення тушок рибиЧервоний, В. М.; Кононикін, В. Д.
2011Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировиниПостнов, Г. М.; Золотухіна, І. В.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.
2019Аналіз фізичних методів впливу на сільськогосподарську сировинуЧервоний, В. М.; Постнов, Д. Г.
2022Аналіз існуючих конструктивних рішень процесу очищення тушок риби від лускиКононикін, В. Д.; Червоний, В. М.
2010Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировиниПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2019-05-15Апаратурне оформлення способу виробництва рибних бульйонів на основі ставкової рибиПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2009Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установкиПостнов, Г. М.; Чеканов, М. А.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.
2020Використання non-waste technology в процесах переробки ставкової рибиПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Старков, В. О.
2015Використання дистанційних технологій навчання під час викладання дисципліни «Устаткування в галузі»Горєлков, Д. В.; Червоний, В. М.; Дмитревський, Д. В.
2019Використання дуальної освіти для підготовки інженерів харчової індустрії та сфери гостинностіПостнов, Г. М.; Горєлков, Д. В.; Червоний, В. М.
2022Використання ентомофагії в закладі ресторанного господарства з азійською кухнею, що проєктуєтьсяЧервоний, В. М.; Бабчик, М. О.
2019Використання ультразвукової обробки під час виробництва копченої рибної продукціїЧервоний, В. М.; Соболь, С. Г.
2019Використання ультразвуку в технологіях переробки дикорослої сировиниЧервоний, В. М.; Сємікоз, К. Е.; Афукова, Н. О.
2019Використання інтерактивних систем в інженерній освітіЧервоний, М. В.; Червоний, В. М.
2019Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустріїГорєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.
2009До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсійПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2020Досвід організації дистанційних курсів для здобувачів інженерної спеціальностіЧервоний, М. В.; Червоний, В. М.
2021Дослідження виходу анатомічних частин ставкової рибиЗолотухіна, І. В.; Кононикін, В. Д.; Червоний, В. М.
2016Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатораПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Шипко, Г. М.; Постнова, О. М.; Мельник, О. Є.; Перекрест, В. В.