Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Червоний, В. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 80
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Актуальність поєднання концепцій «Кав’ярня» та «Квіткарня»
Гриценко, О. А.
;
Червоний, В. М.
2021
Аналіз способів очищення тушок риби
Червоний, В. М.
;
Кононикін, В. Д.
2011
Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировини
Постнов, Г. М.
;
Золотухіна, І. В.
;
Червоний, В. М.
;
Нечипоренко, Д. А.
2019
Аналіз фізичних методів впливу на сільськогосподарську сировину
Червоний, В. М.
;
Постнов, Д. Г.
2022
Аналіз існуючих конструктивних рішень процесу очищення тушок риби від луски
Кононикін, В. Д.
;
Червоний, В. М.
2010
Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировини
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
2019-05-15
Апаратурне оформлення способу виробництва рибних бульйонів на основі ставкової риби
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
2009
Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установки
Постнов, Г. М.
;
Чеканов, М. А.
;
Червоний, В. М.
;
Нечипоренко, Д. А.
2020
Використання non-waste technology в процесах переробки ставкової риби
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
;
Старков, В. О.
2015
Використання дистанційних технологій навчання під час викладання дисципліни «Устаткування в галузі»
Горєлков, Д. В.
;
Червоний, В. М.
;
Дмитревський, Д. В.
2019
Використання дуальної освіти для підготовки інженерів харчової індустрії та сфери гостинності
Постнов, Г. М.
;
Горєлков, Д. В.
;
Червоний, В. М.
2022
Використання ентомофагії в закладі ресторанного господарства з азійською кухнею, що проєктується
Червоний, В. М.
;
Бабчик, М. О.
2019
Використання ультразвукової обробки під час виробництва копченої рибної продукції
Червоний, В. М.
;
Соболь, С. Г.
2019
Використання ультразвуку в технологіях переробки дикорослої сировини
Червоний, В. М.
;
Сємікоз, К. Е.
;
Афукова, Н. О.
2019
Використання інтерактивних систем в інженерній освіті
Червоний, М. В.
;
Червоний, В. М.
2019
Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії
Горєлков, Д. В.
;
Дмитревський, Д. В.
;
Червоний, В. М.
2009
До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
2020
Досвід організації дистанційних курсів для здобувачів інженерної спеціальності
Червоний, М. В.
;
Червоний, В. М.
2021
Дослідження виходу анатомічних частин ставкової риби
Золотухіна, І. В.
;
Кононикін, В. Д.
;
Червоний, В. М.
2016
Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
;
Шипко, Г. М.
;
Постнова, О. М.
;
Мельник, О. Є.
;
Перекрест, В. В.