Browsing by Author Фоміна, І. М.
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Вивчення накопичення поліфенольних сполук в зерні злакових культур під час пророщення | Фоміна, І. М.; Сінєщокова, Д. С. |
2014 | Визначення оптимальних режимів пророщування зерна пшениці для зернових пластівців підвищеної харчової цінності | Фоміна, І. М.; Ізмайлова, О. О. |
2014 | Визначення режимів сушіння зернових пластівців підвищеної харчової та біологічної цінності | Фоміна, І. М.; Ізмайлова, О. О.; Комаров, А. С. |
2011 | Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для вимірювання в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії пшениці під час її пророщування | Фоміна, І. М.; Парфірова, О. В. |
2021 | Вплив постійного магнітного поля на стан вологи зерна пшениці під час післязбирального дозрівання | Фоміна, І. М.; Боровікова, Н. О.; Харченко, Ю. В. |
2022 | Відносний метод визначення структурно-механічних властивостей зерна щодо придатності для плющення | Фоміна, І. М.; Близнюк, А. О. |
2018 | Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності | Фоміна, І. М.; Ізмайлова, О. О.; Шурдугайло, А.; Шурдугайло, О. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження фізико-хімічних, мікробіологічних, біохімічних процесів у виробництві харчових продуктів з зерна та борошна" (остаточний) | Гавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Фоміна, І. М.; Боровікова, Н. О.; Даньшин, Я. В. |
2015 | Зміна біологічної цінності зернових пластівців «Паросток», «Еко-скарб», «Бадьорість» під час сушіння | Ізмайлова, О. О.; Фоміна, І. М. |
2013 | Зміна кінематичної в'язкості і клейстеризованної борошняної суспензії пшениці під час прогнозування зерна, підданого низькотемпературній обробці | Фоміна, І. М.; Івахненко, О. О.; Савіна, І. С. |
2022 | Пакування зернопродуктів: застосування та подовження терміну зберігання | Гавриш, Т. В.; Фоміна, І. М. |
2019 | Розширення асоритменту пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності | Фоміна, І. М.; Ізмайлова, О. О.; Маліков, К. С.; Плечко, В. А. |
2022 | Своючасність розроблення технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів готових до вживання | Фоміна, І. М.; Маліков, К. С.; Хоминич, Н. Ю. |
2022 | Створення 3D SMART моделей із процедурною генерацією основного обладнання сучасних елеваторів для технологічного проектування | Фоміна, І. М.; Білоцерковець, М. В. |
2024 | Інтегрування технології PCG (Procedural Content Generation) для створення просторових моделей технологічного обладнання у проектування підприємств зберігання та переробки зерна | Фоміна, І. М.; Гавриш, Т. В. |