Перегляд зібрання за групою - Автори Сушич, М. І.
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2012-04-25 | Формування поживних властивостей булочних виробів із використанням сухих композиційних сумішей та начинок | Пересічна, С. М.; Сушич, М. І. |
2012 | Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І. |
2012 | Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І. |
2017 | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.1. | Черевко, Олександр Іванович; Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Свідло, Карина Володимирівна; Грищенко, І. М.; Тюрікова, І. С.; Антоненко, Артем Васильович; Магалецька, І. А.; Паламарек, Каріна Вікторівна; Собко, Анна Борисівна; Сушич, М. І.; Довга, О. О.; Ліфіренко, О. С. |
2017 | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.2. | Черевко, Олександр Іванович; Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Свідло, Карина Володимирівна; Грищенко, І. М.; Тюрікова, І. С.; Антоненко, Артем Васильович; Магалецька, І. А.; Паламарек, Каріна Вікторівна; Собко, Анна Борисівна; Сушич, М. І.; Довга, О. О.; Ліфіренко, О. С. |