Browsing by Author Столярчук, В. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Використання системного підходу під час дослідження засобів розміщенняКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Капліна, А. С.
2011Жирно-кислотний склад виробів із пісочного тіста з використанням нетрадиційної рослинної сировиниСтолярчук, В. М.; Педань, О. О.; Остапенко, К. М.
2018Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошнаКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.
2021Розробка технології кексів із використанням гарбузового насіння та гречаного борошнаКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.
2012Сучасні тенденції технології борошняних кондитерських виробівКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.
2017Функціонально-технологічна роль рецептурних складових технології кексов на хімічних розпушувачах і підвищення їх харчової цінності за рахунок нетрадиційної рослинної сировиниКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.