Browsing by Author Скриннік, Вікторія Ігорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг: курс лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справаКалєнік, Ксенія Володимирівна; Скриннік, Вікторія Ігорівна
2023Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг: курс лекцій, спец. 241 Готельно-ресторанна справаКалєнік, Ксенія Володимирівна; Скриннік, Вікторія Ігорівна
2024Діловий та дипломатичний протокол: тестові завданняКалєнік, Ксенія Володимирівна; Скриннік, Вікторія Ігорівна
2024Організація ресторанного господарства: метод. вказівки, спец. 241 Готельно-ресторанна справаКалєнік, Ксенія Володимирівна; Пенкіна, Наталія Михайлівна; Скриннік, Вікторія Ігорівна; Кирилюк, Ольга Михайлівна
2022Основи гостинності: метод. вказівки, спец. 241 «Готельно-ресторанна справа»Скриннік, Вікторія Ігорівна; Калєнік, Ксенія Володимирівна; Балацька, Наталія Юріївна
2022Світові традиції та культура сервісу: опорний конспект лекційСкриннік, Вікторія Ігорівна; Калєнік, Ксенія Володимирівна
2023Технологія структурованої десертної продукції на основі ультрафільтраційних похідних білково-вуглеводної молочної сировини в ресторанному господарстві: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 181 - Харчові технологіїДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Скриннік, Вікторія Ігорівна; Державний біотехнологічний університет
2024Іміджева ідеологія в готельно-ресторанному бізнесі : курс лекційСкриннік, Вікторія Ігорівна; Калєнік, Ксенія Валентинівна