Browsing by Author Скляр, А. О.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Вивчення адсорбційних властивостей кабачкового наповнювача | Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Фоменко, І. Н.; Андрієвський, А. Ю.; Голосняк, Т. А.; Скляр, А. О. |
2013 | Використання структуро-утворювачів у технологіях м’ясних продуктів | Камсуліна, Н. В.; Скляр, А. О. |
2012-04-25 | Дослідження зв’язування вологи загусниками в харчових продуктах методом ЯМР-спектроскопії | Павлюк, І. М.; Скляр, А. О. |
2014 | Перспективи використання гідроколоїдів рослинного походження для покращення функціональних властивостей желатину | Головко, М. П.; Скляр, А. О. |
2012-04-25 | Прогресивні методи заморожування м’яса птиці | Скляр, А. О. |
2016 | Створення комплексу гелеутворювачів із заданими реологічними властивостями | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Скляр, А. О. |