Browsing by Author Скирда, О. Є.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 35  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Актуальні питання використання нетрадиційної сировини в кондитерській промисловостіСкирда, О. Є.; Лисак, Є. Ю.
2016Аналіз ринку майонезів і перспективи його покращенняСкирда, О. Є.; Мамченко, Л. Є.
2023Аналіз та систематизація інновацій у готельно-ресторанному бізнесіСкирда, О. Є.; Ященко, Д. В.
2023Аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах війниСкирда, О. Є.; Хмара, О. А.
2020Вивчення впливу йодовмісної добавки на якість майонезуСкирда, О. Є.; Гавриш, А. В.
2019-05-15Визначення якості пива українського виробництваСкирда, О. Є.; Скоробогатько, В. І.
2019-05-15Визначення якості хлібобулочних виробівСкирда, О. Є.; Гавриш, А. В.
2023Використання нетрадиційної сировини в кисло-молочній галузіСкирда, О. Є.; Титаренко, В. В.
2019Використання інноваційних форм організації самостійної роботи студентів із дисципліни «Управління якістю послуг»Скирда, О. Є.; Барна, Т. І.
2024Дослідження розширення асортименту напоїв в закладах ресторанного господарстваМамченко, Л. Є.; Скирда, О. Є.
2023Дослідження якості алкогольних напоївСкирда, О. Є.; Шумейко, С. Є.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Карбівнича, Т. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Скирда, О. Є.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О.
2018Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості цукатів з редьки при виробництві та зберіганні дослідження якості цукатів з редьки при виробництві та зберіганні» (остаточний)Селютіна, Г. А.; Янчева, М. О.; Дейниченко, Г. В.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Онищенко, В. М.; Іванніков, П. В.; Сколовсь, О. О.; Гапонцева, О. В.; Рачкован, О. Д.; Вільчи, Д. М.; Ляшко, М. В.
2024Звіт про науково-дослідну роботу «Інноваційні рішення сучасної упаковки продукції» (остаточний)Летута, Т. М.; Акмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Синицина, Г. А.; Скирда, О. Є.; Хлопоніна-Гнатенко, О. І.; Кудряшов, А. І.; Скоробогатько, В. І.
2016Звіт про науково-дослідну роботу № 01-15-16Б «Формування якості нових продуктів на основі гречаної крупи і пшона» (заключний)Дубініна, А. А.; Янчева, М. О.; Селютіна, Г. А.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.; Попова, Т. М.; Онищенко, В. М.; Беляєва, І. М.; Рачкован, О. Д.; Ватула, Т. С.; Онищенко, А. В.
2019Звіт про науково-дослідну роботу № 08-18-19 Б «Удосконалення способів зберігання плодів та овочів з використанням плівкоутворюючих композицій» (остаточний)Летута, Т. М.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Іванніков, П. В.; Онищенко, В. М.; Віннікова, В. О.; Гапонцева, О. В.; Барна, Т. І.; Фролова, Т. В.; Новікова, В. С.
2023Концепція internet of things як сучасний інструмент закладів готельно-ресторанного господарстваНєміріч, О. В.; Скирда, О. Є.
2024Концепція розвитку готельного бізнесу в УкраїніСкирда, О. Є.; Шеремет, С. С.
2020Освітньо-виховна модель навчального процесу підготовки здобувачівСкирда, О. Є.; Гавриш, А. В.; Петрова, Т.
2021Основи наукових дослідженьСкирда, О. Є.