Просмотр собрания по группе - Авторы Савчак, Д. С.
Результаты 1 по 4 из 4
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019-05-15 | Вивчення вмісту біологічно активних компонентів у нових грибних закусках, отриманих із використанням заморожування або паротермічної обробки та механодеструкції | Пономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С. |
2019 | Вивчення якості наноструктурованого пюре з шампіньйонів, отриманого з використанням «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення | Павлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С. |
2019 | Вплив паротермічної обробки, «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення на активність окиснювальних ферментів грибів | Павлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С. |
2018 | Технології супів-пюре з гороху оздоровчої дії з рекордним вмістом амінокислот білка у вільній легкозасвоюваній формі | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Котюк, Т. В.; Савчак, Д. С. |