Просмотр собрания по группе - Авторы Савчак, Д. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 4 из 4
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019-05-15Вивчення вмісту біологічно активних компонентів у нових грибних закусках, отриманих із використанням заморожування або паротермічної обробки та механодеструкціїПономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С.
2019Вивчення якості наноструктурованого пюре з шампіньйонів, отриманого з використанням «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С.
2019Вплив паротермічної обробки, «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення на активність окиснювальних ферментів грибівПавлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С.
2018Технології супів-пюре з гороху оздоровчої дії з рекордним вмістом амінокислот білка у вільній легкозасвоюваній форміПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Котюк, Т. В.; Савчак, Д. С.