Перегляд зібрання за групою - Автори Ребрик, К. В.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Дослідження якості столового буряка як сировини для консервованих овочевих напівфабрикатів | Селютіна, Г. А.; Лосєва, С. М.; Ребрик, К. В.; Кравчук, Д. О. |
2023 | Нові види морозива з використанням, як інновації дрібнодисперсних плодово-ягідних добавок | Погарська, В. В.; Селютіна, Г. А.; Ребрик, К. В.; Савченко, Д. В. |
2024 | Пастоподібні рослинні суміші та інноваційні види сиркових виробів для оздоровчого харчування з їх використанням | Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Ребрик, К. В.; Церковний, В. В. |
2024 | Технологія цукатів із редьки стабільного кольору, високої якості та рівня безпеки | Селютіна, Г. А.; Ребрик, К. В.; Хижняк, В. О. |