Перегляд зібрання за групою - Автори Радченко, Л. О.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних прянощів як сировини для оздоровчих продуктів харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Юр’єва, О. О.
2016Вітамінізовані макаронні вироби для оздоровчого харчування, збагачені натуральними каротиноїдними наноструктурованими добавкамиРадченко, Л. О.; Бутко, Ю. О.
2015Клінічні дослідження біологічної дії на організм людини бісквіта, збагаченого йодом та зі зменшеною кількістю цукруРадченко, Л. О.; Гасанова, А. Е.; Бондаренко, В. Ф.
2014Нове в технології отримання салатів із моркви для здорового харчування з використанням паротермічної обробки та фітодобавокПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Оверченко, А. А.
2016Нове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Таубер, Р. Д.; Гасанова, А. Е.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П.
2014Розробка нових оздоровчих салатів із моркви з прянощами для закладів ресторанного господарстваПавлюк, Р. Ю.; Радченко, Л. О.; Соколова, Л. М.; Оверченко, А. А.
2019Роль співпраці закладів вищої освіти й роботодавців у підготовці кваліфікованих фахівцівРадченко, Л. О.; Желко Невен Бремеч; Погорєлова, Г. О.
2020Студентоцентроване навчання як важливий напрям академічної політики коледжуРадченко, Л. О.; Маренич, В. М.