Browsing by Author Пшенишнюк, Г. Ф.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Вплив рецептурних компонентів на якість зернового хліба | Макарова, О. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Іванова, Г. С. |
2011 | Дослідження технології хліба з дискретним використанням житніх заквасок спонтанного бродіння | Пшенишнюк, Г. Ф.; Ковпак, Ю. С. |
2015 | Розробка полікомпонентних пекарських сумішей | Пшенишнюк, Г. Ф.; Шмерига, А. А. |
2013 | Спосіб консервування заквасок спонтанного бродіння в технології житньо-пшеничних сортів хліба | Пшенишнюк, Г. Ф.; Макарова, О. В.; Чабан, А. Б. |
2012 | Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хліба | Пшенишнюк, Г. Ф.; Чабан, А. Б. |
2011 | Удосконалення технології виробництва зернового хліба з використанням волого-теплової обробки зерна пшениці | Пшенишнюк, Г. Ф.; Іванова, Г. С.; Демченко, А. Б. |
2015 | Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба з використанням продуктів переробки круп’яних культур | Пшенишнюк, Г. Ф.; Шевчук, Н. В. |
2013 | Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння | Пшенишнюк, Г. Ф.; Шевчук, Т. О.; Чабан, А. Б. |
2014 | Хлібні вироби на основі зернових сумішей | Макарова, О. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Іванова, Г. С. |