Browsing by Author Процик, В. О.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладів | Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Процик, В. О.; Новохатська, Л. І. |
2012 | Перспективи використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства | Мороз, О. В.; Процик, В. О.; Пивоваров, Є. П.; Пивоваров, П. П. |
2012-04-25 | Принципи внутрішнього структуроутворення системи «Альгінат натрію – Са2+» з метою використання в технології гранульованих продуктів | Процик, В. О.; Мороз, О. В. |
2012 | Технологія виробництва соусів з реструктурованим наповнювачем з гарбуза | Мороз, О. В.; Процик, В. О. |
2013 | Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчування | Касілова, Л. О.; Журавльов, С. В.; Процик, В. О.; Хомутова, Т. Ю.; Кабанець, А. А.; Стародуб, Ж. Ж. |