Browsing by Author Применко, В. Г.
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Апробація використання прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго-білоба у технології січених виробів | Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, М. П. |
2020 | Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступність | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г. |
2019-05-15 | До питання наукового обґрунтування технології одержання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г. |
2015 | Дослідження мікробіологічних показників біологічно активних добавок «Сивоселен» та «Неоселен» | Головко, М. П.; Применко, В. Г. |
2020 | Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберігання | Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г. |
2019 | Дослідження показника водовбирності добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г. |
2016 | Моделювання процесу сорбції селену білковою матрицею добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г. |
2023 | Обґрунтування вибору нового способу одержання соняшникового шроту | Применко, В. Г.; Сефіханова, К. А.; Бабіч, П. В. |
2012-04-25 | Обґрунтування доцільності вдосконалення технології соусів оздоровчого призначення, збагачених селеном | Применко, В. Г. |
2019 | Обґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктів | Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, М. П. |
2023 | Огляд технологій одержання білкових ізолятів із черевоногих молюсків класу Gastropoda | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Грищенко-Мороз, Ю. М. |
2013 | Розробка технології біологічно активної добавки, збагаченої селеном | Применко, В. Г.; Головко, М. П.; Головко, Т. М. |
2012-04-25 | Сучасні аспекти в технології борошняних виробів, збагачених селеном | Єгорова, О. М.; Применко, В. Г. |
2019 | Технологія виробництва кетчупу «Селенового» | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О. |
2011 | Товарознавчі аспекти дослідження ринку шоколаду | Колісниченко, Т. О.; Применко, В. Г. |