Browsing by Author Прибилович, Л. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Доцільність використання йодовмісної сировини в кондитерській промисловостіСоколовська, О. О.; Прибилович, Л. А.
2014Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості коренеплодів, поширених в Україні, та формування якості продуктів їх переробки» (заключний)Селютіна, Г. А.; Потапов, В. О.; Малюк, Л. П.; Щербакова, Т. В.; Бондаренко, В. Ф.; Прибилович, Л. А.; Щербакова, І. С.; Виродова, О. В.; Агуреєва, К. А.; Нергеш, Т. П.
2013Методи організації та проведення активних форм навчання у навчальному процесіШаніна, О. М.; Віннікова, В. О.; Прибилович, Л. А.
2015Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Товарознавство продуктів функціонального призначення»Летута, Т. М.; Кузяхметова, А. А.; Прибилович, Л. А.
2013Особливості та проблеми ідентифікації продуктів харчування в УкраїніОльховська, В. С.; Прибилович, Л. А.; Марченко, О. Д.
2015Способи розпушування та стабілізації бісквітного тістаПотапов, В. О.; Прибилович, Л. А.
2017Товарознавство пакувальних матеріалів і тариЛетута, Тетяна Миколаївна; Радченко, Анна Едуардівна; Прибилович, Л. А.; Круглова, Ольга Сергіївна