Browsing by Author Прибилович, Л. А.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Доцільність використання йодовмісної сировини в кондитерській промисловості | Соколовська, О. О.; Прибилович, Л. А. |
2014 | Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості коренеплодів, поширених в Україні, та формування якості продуктів їх переробки» (заключний) | Селютіна, Г. А.; Потапов, В. О.; Малюк, Л. П.; Щербакова, Т. В.; Бондаренко, В. Ф.; Прибилович, Л. А.; Щербакова, І. С.; Виродова, О. В.; Агуреєва, К. А.; Нергеш, Т. П. |
2013 | Методи організації та проведення активних форм навчання у навчальному процесі | Шаніна, О. М.; Віннікова, В. О.; Прибилович, Л. А. |
2015 | Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Товарознавство продуктів функціонального призначення» | Летута, Т. М.; Кузяхметова, А. А.; Прибилович, Л. А. |
2013 | Особливості та проблеми ідентифікації продуктів харчування в Україні | Ольховська, В. С.; Прибилович, Л. А.; Марченко, О. Д. |
2015 | Способи розпушування та стабілізації бісквітного тіста | Потапов, В. О.; Прибилович, Л. А. |
2017 | Товарознавство пакувальних матеріалів і тари | Летута, Тетяна Миколаївна; Радченко, Анна Едуардівна; Прибилович, Л. А.; Круглова, Ольга Сергіївна |