Browsing by Author Пономаренко, Т. С.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2019-05-15 | Вивчення вмісту біологічно активних компонентів у нових грибних закусках, отриманих із використанням заморожування або паротермічної обробки та механодеструкції | Пономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С. |
2018 | Визначення якості наноструктурованого пюре з грибів і нових грибних закусок, отриманих із використанням заморожування та кріодеструкції | Пономаренко, Т. С.; Переяславський, В. О. |
2018 | Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки та кріодеструкції і механоактивації на активність окиснювальних ферментів під час переробки шампіньйонів у наноструктуроване пюре | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Пономаренко, Т. С.; Середенко, Д. А. |
2019-05-15 | Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки і механоактивації на ферментативні процеси під час переробки грибів шампіньйонів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С. |
2019-05-15 | Розробка нанотехнології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчування | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С. |
2021 | Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнання | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Пономаренко, Т. С.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О. |
2018 | Розробка технології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчування з використанням наноструктурованого пюре | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.; Максимова, Н. П. |