Browsing by Author Пономаренко, Т. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Вивчення вмісту біологічно активних компонентів у нових грибних закусках, отриманих із використанням заморожування або паротермічної обробки та механодеструкціїПономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С.
2018Визначення якості наноструктурованого пюре з грибів і нових грибних закусок, отриманих із використанням заморожування та кріодеструкціїПономаренко, Т. С.; Переяславський, В. О.
2018Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки та кріодеструкції і механоактивації на активність окиснювальних ферментів під час переробки шампіньйонів у наноструктуроване пюреПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Пономаренко, Т. С.; Середенко, Д. А.
2019-05-15Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки і механоактивації на ферментативні процеси під час переробки грибів шампіньйонівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.
2019-05-15Розробка нанотехнології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчуванняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.
2021Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнанняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Пономаренко, Т. С.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.
2018Розробка технології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчування з використанням наноструктурованого пюреПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.; Максимова, Н. П.