Browsing by Author Погребняк, А. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Гидроструйная обработка пищевых продуктовПогребняк, А. В.
2013Діагностичні ознаки руйнування підшипників кочення кранових електродвигунів у високочастотному діапазоні віброакустичного сигналаПогребняк, А. В.; Євтушенко, А. В.; Бережний, О. В.
2018Звіт про науково-дослідну роботу № 12-17-18Б «Дослідження інноваційних процесів переробки сільськогосподарської сировини з розробкою прогресивного ресурсозберігаючого обладнання харчової індустрії» (заключний)Дейниченко, Г. В.; Постнов, Г. М.; Афукова, Н. О.; Дуб, В. В.; Мазняк, З. О.; Золотухіна, І. В.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.; Мельник, М. І.; Трохименко, О. С.; Погребняк, А. В.
2019Наукова робота студентів на кафедрі загальноінженерних дисциплін та обладнання – одна з активних форм самостійної роботиПогребняк, А. В.; Островчук, О. О.
2013Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтамиПогребняк, В. Г.; Перкун, І. В.; Погребняк, А. В.
2012Применение трехкомпонентной струи для разрезания мяса глубокой заморозкиПогребняк, А. В.; Пономаренко, Э. В.
2016Резание пищевых продуктов гидроабразивной и водополимерной струейДейниченко, Г. В.; Погребняк, А. В.
2013Теоретические аспекты процесса гидроабразивного резания пищевых продуктовПогребняк, А. В.; Пономаренко, Э. В.
2019Удосконалення процесу водополімерного різання харчових продуктівПогребняк, А. В.; Погребняк, В. Г.; Перкун, І. В.
2013Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізуПогребняк, А. В.; Перкун, І. В.