Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Погарський, О. С.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 53
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Вивчення вмісту біологічно активних речовин салатної продукції індау посівного, вирощеного за різними технологіями
Лосєва, С. М.
;
Погарський, О. С.
2021-04-08
Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на БАР хлорофіловмісних овочів під час переробки
Павлюк, Р. Ю.
;
Онопрієнко, О. О.
;
Погарський, О. С.
2021
Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнання
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2021-04-08
Вивчення впливу процесів паротермічної обробки та механолізу за умови використання сучасного обладнання на ферментативні процеси у хлорофіловмісній сировині
Павлюк, Р. Ю.
;
Нагубнєв, М. О.
;
Погарський, О. С.
2021
Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції з них
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Ніколенко, А. М.
;
Лосєва, С. М.
2020
Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції із них
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Ніколенко, А. М.
2020
Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Лосєва, С. М.
;
Погарський, О. С.
2019-05-15
Вплив паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси в хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнання
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.
2019
Експрес-метод виготовлення наносорбетів для здорового харчування із зелених овочів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням рідкого азоту
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
2023
Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка нанотехнології плодоовочевих добавок та інноваційних технологій продуктів для оздоровчого харчування" (остаточний)
Погарська, В. В.
;
Одарченко, А. М.
;
Погарський, О. С.
;
Юр`єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
;
Селютіна, Г. А.
;
Лопатюк, А. А.
;
Пікатова, В. В.
;
Овчаренко, В. А.
;
Дзюба, О. С.
2015
Кріогенна технологія та якість нових заморожених продуктів із хлорофіловмісної капусти
Павлюк, Р. Ю.
;
Соколова, Л. М.
;
Погарський, О. С.
2014
Кріогенне заморожування як спосіб збереження хлорофілу та інактивації ферментів під час переробки хлорофіловмісної капусти
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Деменко, А. Ю.
2021
Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
2019-05-15
Кріотехнологія заморожування капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів із використанням рідкого та газоподібного азоту
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2016
Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Каплун, О. А.
;
Лосєва, С. М.
;
Анушкевич, О. А.
2020
Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
;
Погарський, О. С.
2023
Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчування
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2023
Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавки
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
2021
Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів із використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.