Browsing by Author Пенкін, А. К.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Аналіз та оцінка інноваціних методів підвищення якості обслуговування в ресторанній галузі | Сємєйкіна, А. С.; Пенкін, А. К.; Полупан, В. В |
2022 | Дослідження фізико-хімічних показників якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованого | Колесник, В. В.; Пенкін, А. К.; Кириллова, С. О. |
2024 | Звіт про науково-дослідну роботу «Управління інноваційними технологіями з метою підвищення конкурентноспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу» (остаточний) | Пенкіна, Н. М.; Карбівнича, Т. В.; Одарченко, Д. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Калєнік, К. В.; Скриннік, В. І.; Пенкін, А. К.; Веретенніков, О. В.; Веретенніков, С. В. |
2023 | Кадрове забезпечення як запорука розвитку індустрії гостинності в Україні | Ленська, І. П.; Пенкін, А. К.; Полупан, В. В. |
2021-04-08 | Маркетингове обґрунтування виведення на ринок нового алкогольного напою | Колесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Пенкін, А. К. |
2024 | Менеджмент персоналу готелю як запорука ефективної діяльності | Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Пенкін, А. К. |
2024 | Наукове обґрунтування вибору методу менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства | Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Пенкін, А. К. |
2022 | Результати дослідження вмісту токсичних речовин у спиртових настоях для подальшого виробництва лікеро-горілчаних виробів | Колесник, В. В.; Пенкін, А. К.; Кудряшов, А. І. |
2020 | Розробка рецептурного складу закусочних капкейків | Юрченко, С. Л.; Пенкін, А. К. |
2021 | Сучасні аспекти розвитку ринку слабоалкогольної продукції | Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Пенкін, А. К. |
2023 | Формування стратегії залучення іноземних інвестицій у сферу індустрії гостинності | Колесник, В. В.; Пенкін, А. К.; Маркін, Д. О. |
2024 | Європейські стандарти управління персоналом як запорука успішного розвитку підприємства | Татар, Л. В.; Пенкін, А. К. |