Browsing by Author Павлюк, Ігор Миколайович
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Методи контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701 «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування». | Воронцова, Жанна Вадимівна; Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович |
2013 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізичні основи обробки сировини» (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701) | Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович |
2016 | Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної дії | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович |
2016 | Особливості визначення Т2 на імпульсному ЯМР | Дьяков, Олександр Георгійович; Торяник, Дмитро Олександрович; Павлюк, Ігор Миколайович |
2011 | Фізика. Частина 2. Електростатика, електродинаміка, електромагнетизм | Цуркан, Микола Михайлович; Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович |